stagona – ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΡΟΔΟΥ

Άντα Αλεξάνδρα Μανωλά

Πιστοποιημένη Ψυχοθεραπεύτρια του Pranic Healing (Certified Pranic Psychotherapist)
Pranic Healing Προχωρημένου Επιπέδου, Pranic Ψυχοθεραπεία, Pranic Κρυσταλλοθεραπεία, Pranic Face Lifting, Body Sculpting & Weight Loss, Cellular Healing


–>Η μοναδική Pranic Healing Θεραπεύτρια στην Ελλάδα που το 2015 είχε κατακτήσει το 2ο & 3ο επίπεδο πιστοποίησης ικανοτήτων στην θεραπεία με το Pranic Healing.
Επίσημη Εκπαιδεύτρια του Pranic Healing του Grand Master Choa Kok Sui – Certified Pranic Healing Instructor:
Super Brain Yoga
Pranic Healing Βασικό Επίπεδο
Pranic  Healing Προχωρημένου Επιπέδου
Pranic Ψυχοθεραπεία
Pranic Κρυσταλλοθεραπεία
Arhatic Yogi Επίπεδο 4.1
Επίσημη Εκπαιδεύτρια του Προγράμματος Πιστοποίησης Pranic Healing του Master Choa Kok Sui για την Ελλάδα – Official MCKS Pranic Healing Certification Program Instructor for Greece
Μεταφράστρια, επιμελήτρια και παραγωγός ελληνικών εκδόσεων του IISI (βιβλία , CD & posters του Master Choa Kok Sui)
Δημιουργός της Πρώτης Επαγγελματικής Σχολής Διδασκαλίας και Εφαρμογής Pranic Healing & Arhatic Yoga στην Ελλάδα, “Pranic Healing Light – Πρανικό Θεραπευτικό Φως” με έμφαση στην δημιουργία ικανών Θεραπευτών του Pranic Healing


Η Άντα ξεκίνησε το ταξίδι της στον χώρο της ενέργειας και της ολιστικής προσέγγισης στην θεραπεία από την εφηβεία της διαβάζοντας πολλά βιβλία εσωτερισμού, μαθαίνοντας διάφορες θεραπευτικές τεχνικές όπως ρέικι, healing chi kung, healing tao κ.ά., και αναπτύσσοντας πολλές εσωτερικές ψυχικές ικανότητες όπως psychic telepathy, psychic clairvoyance, pendulum dowsing, psychic fields opening, scrying, κλπ. Στα πλαίσια της αναζήτησής της και προσπαθώντας να βρει απαντήσεις στις εσωτερικές της ανησυχίες, τον Φεβρουάριο του 2007 ήρθε σε επαφή με το Pranic Healing, μία συνάντηση που αποδείχτηκε καταλυτική για την πορεία της ως άνθρωπος και ως θεραπεύτρια.

Ξεκίνησε να μαθαίνει Pranic Healing με τον Riccardo Scornajenghi, έναν εκπαιδευτή του Pranic Healing από την Ιταλία, και συνέχισε την εκπαίδευσή της με τον Δάσκαλό του Riccardo και απευθείας μαθητή του Grand Master Choa Kok Sui, τον Senior Pranic Healer Maurizio Parmeggiani, μία υπέροχη Ψυχή κι έναν πραγματικά εκπληκτικό Δάσκαλο.

Από την πρώτη στιγμή ένιωσε ότι όλα όσα γνώριζε μέχρι εκείνην την στιγμή ήρθαν και ‘κούμπωσαν’ δημιουργώντας ένα μαγευτικό παζλ. Έκτοτε, ασχολήθηκε σχεδόν αποκλειστικά με το Pranic Healing εφαρμόζοντας το καθημερινά, έχοντας απόλυτη αγάπη αλλά και πίστη στην θεραπευτική αυτή τεχνική με τα εκπληκτικά αποτελέσματα.

Τον Νοέμβριο του 2008, έχοντας βιώσει εκπληκτικές εμπειρίες μέσα από την ενασχόλησή της με το Pranic Healing, παρακολούθησε τις Διδασκαλίες της Arhatic Yoga του Grand Master Choa Kok Sui. Η Arhatic Yoga αφορά στην προσωπική πνευματική ανάπτυξη και αποτελείται από μία σειρά φυσικών ασκήσεων, τεχνικών κάθαρσης και διαλογιστικών τεχνικών που συμβάλλουν ουσιαστικά στην δόμηση του χαρακτήρα και την αύξηση των ενεργειακών επιπέδων του ατόμου.

Ήταν πλέον θέμα μηνών μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσει όσο πιο πολλούς ανθρώπους μπορούσε ώστε να βιώσουν και αυτοί την αλλαγή στην ζωή τους και να νιώσουν την μαγεία που τύλιγε την ζωή της από την ημέρα που πρωτοάκουσε τις Διδασκαλίες του Master Choa Kok Sui, ήταν η Διδασκαλία. Εκπαιδεύτηκε στην Διδασκαλία του Pranic Healing από τον Maurizio Parmeggiani, και το 2009 ξεκίνησε επίσημα να διδάσκει την Επιστήμη και Τέχνη που της μεταμόρφωσε την ζωή.

Όπως συνηθίζει να λέει:

«Αισθάνομαι εξαιρετικά τυχερή και ευλογημένη που ήρθα σε επαφή με το Pranic Healing και το γνώρισα στην πιο βαθιά και αγνή του μορφή. Ή να πω καλύτερα ότι το Pranic Healing ήρθε σε επαφή μαζί μου? Νιώθω ότι η σχέση μου μαζί του πάει πολλές ζωές πίσω, το Pranic Healing δεν είναι απλώς μέρος της ζωής μου, το Pranic Healing είναι εγώ, εγώ είμαι Pranic Healing!

Το Pranic Healing δεν είναι μόνο μία θεραπευτική τέχνη. Δεν είναι απλώς ένας τρόπος να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να νιώσουν καλύτερα. Το Pranic Healing είναι φιλοσοφία, είναι τρόπος σκέψης, είναι μαγεία, είναι επιστήμη, είναι γνώση, είναι ελευθερία, είναι όλα! Είναι η γνώση που θα μεταμορφώσει την ζωή σας, που θα σας κάνει να αναγνωρίσετε το μεγαλείο της Ψυχής σας!

Το να προσφέρουμε ελπίδα, χαρά, αγάπη, χαμόγελα και, φυσικά, θεραπεία, είναι η μεγαλύτερη προσφορά που μπορούμε να κάνουμε. Έρχονται για συνεδρία άνθρωποι προβληματισμένοι, δυστυχισμένοι, θλιμμένοι, άνθρωποι που πονούν, που νιώθουν ότι δεν έχουν γύρω τους φως κι ελπίδα, που ψάχνουν να βρουν κάπου να πιαστούν, και φεύγουν χαμογελαστοί, όμορφοι εσωτερικά, γεμάτοι χαρά και ελπίδα. Δεν κάνουμε θαύματα –παρόλο που κάποιες φορές γίνονται και θαύματα- κάνουμε όμως τους ανθρώπους πιο χαμογελαστούς και αυτό είναι σπουδαίο ειδικά αν σκεφτείτε ότι ζούμε στην εποχή της μιζέριας και της κατάθλιψης. Επιπλέον, κάθε φορά που κάνω pranic healing, αισθάνομαι μία εκπληκτική ενέργεια στο κορμί μου, κάθε κούραση και κάθε στεναχώρια χάνεται, κάθε αρνητική σκέψη ή συναίσθημα εξαφανίζεται και κάθε φορά, τελειώνοντας την συνεδρία, είμαι ένας καλύτερος άνθρωπος!

Είμαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος που μέσα από το Pranic Healing αποκτώ ικανότητες που θα μπορούσαν να θεωρηθούν σχεδόν μαγικές!  Και εάν όλα αυτά συμβαίνουν σε εμένα, τότε είναι απολύτως βέβαιο ότι μπορούν να συμβούν σε όλους. Το ταξίδι μου ξεκίνησε ‘τυχαία’ (τι λέξη!) και συνεχίζεται συνειδητά έχοντας μεγάλη λαχτάρα και χαρά για όσα έρχονται !

Εάν νιώθετε ότι κάτι λείπει από την ζωή σας, εάν δεν υπάρχει κάτι γύρω σας που να σας προσφέρει πληρότητα, εάν ψάχνετε να βρείτε την αλήθεια στην ζωή σας, τότε δεν υπάρχει καλύτερος δρόμος από το μονοπάτι των Διδασκαλιών του Master Choa Kok Sui. Το εγγυώμαι!!!»

Η Άντα είναι μία αληθινά εξαιρετική θεραπεύτρια, με βαθιά γνώση του ενεργειακού κόσμου και της αόρατης -για τον περισσότερο κόσμο- λεπτοφυούς ενέργειας, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στην Ψυχοθεραπεία και στην ανάγνωση της Ψυχής (psychic diagnosis). Στα πρώτα 7 χρόνια ενασχόλησής της με το Pranic Healing (2007 – 2014) είχε στο ενεργητικό της πάνω από 8.000 συνεδρίες (!), νούμερο που αυξάνεται καθημερινά καθώς δεν υπάρχει ούτε μία ημέρα της που να μην ασκεί την θεραπευτική τέχνη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι είναι η μοναδική Θεραπεύτρια στην Ελλάδα που το 2015 είχε κατακτήσει το 2ο και το 3ο επίπεδο πιστοποίησης ικανοτήτων στην θεραπεία Pranic Healing (Certified Pranic Psychotherapist) και μάλιστα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα!

Επιπλέον, είναι η μόνη Ελληνίδα Arhatic Yogi που συμμετέχει από το 2016 στο ιδιαίτερα σημαντικό MCKS Senior Arhatic Yoga Retreat που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Μανίλα με την παρουσία όλων των Master του Pranic Healing. Η παρουσία της εκεί είναι μεγάλη τιμή για την Ελλάδα, καθώς οι συμμετέχοντες σε αυτό το Retreat επιλέγονται με προσοχή από τους Masters αφού ελεγχθεί σχολαστικά η εξέλιξή τους σύμφωνα με τις αρετές και τους πυλώνες των Διδασκαλιών της Αρχάτικ Γιόγκα, συμμετέχουν αποκλειστικά κατόπιν προσωπικής πρόσκλησης από αυτούς και δεν ξεπερνούν τους 100 από όλον τον κόσμο.

Οι ιδιαίτερες ψυχικές της ικανότητες και η συνεχής της σύνδεση με το Θεραπευτικό Αγγελικό Πεδίο, σε συνδυασμό με την αγάπη της για την μελέτη στον Εσωτερισμό την έχουν καταστήσει σημαντικό μέλος της Παγκόσμιας Ενεργειακής Θεραπευτικής Κοινότητας. Η Άντα κάνει καθημερινά θεραπείες με φυσική παρουσία στον χώρο του Pranic Healing Light, ενώ, μέσω internet βιντεοκλήσεων, προσφέρει θεραπείες σε ανθρώπους που βρίσκονται σε πάρα πολλές άλλες χώρες του κόσμου. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί δέκτες της αναφέρουν ότι μία θεραπεία μαζί της μπορεί να σας αλλάξει την ζωή.

Ταυτόχρονα με την ενασχόλησή της στον χώρο της θεραπείας και της ενέργειας, η Άντα εργάζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια ως Στέλεχος IT σε μεγάλο διεθνή όμιλο τηλεπικοινωνιών, αποδεικνύοντας ότι η ενασχόληση με την πνευματικότητα όχι μόνο δεν αποτρέπει αλλά μπορεί να αποτελέσει ισχυρό συμπλήρωμα για μία εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα στον χώρο των επιχειρήσεων.

Η πορεία της στο Pranic Healing και την Arhatic Yoga συνοψίζεται ως εξής:

Pranic Healing & Arhatic Yoga Seminars

2007 02, Basic Pranic Healing, Αθήνα, με τον Riccardo Scornajenghi
2007 04, Advanced Pranic Healing, Αθήνα, με τον Riccardo Scornajenghi
2007 07, Pranic Psychotherapy, Αθήνα, με τον Maurizio Parmeggiani
2007 12, Pranic Psychic Self Defense, Αθήνα, με τον Maurizio Parmeggiani
2008 01, Pranic Crystal Healing, Αθήνα, με τον Maurizio Parmeggiani
2008 10, Kriyashakti, Ρώμη, Ιταλία με τον Master Daniel Gorgonia
2008 11, AY Preparatory, Los Angeles, USA, με τον Master Stephen Co
2008 11, Inner Teachings of Christianity Revealed, Los Angeles, USA, με τον Master Stephen Co
2009 11, Achieving Oneness with the Higher Soul, Ρώμη, Ιταλία με τον Maurizio Parmeggiani
2010 09, Om Mani Padme Hum, Ρώμη, Ιταλία με τον Master Daniel Gorgonia
2010 09, Pranic Feng Shui, Ρώμη, Ιταλία με τον Master Daniel Gorgonia
2011 02, Super Brain Yoga, Αθήνα, με τον Maurizio Parmeggiani
2011 03, AY 1-2, Βενετία, Ιταλία με τον Master Daniel Gorgonia
2011 09, Spiritual Business Management, Αθήνα, με τον Master Daniel Gorgonia
2012 10, Universal & Kabbalistic Meditation on the Lord’s Prayer, Αθήνα, με τον Master Daniel Gorgonia
2012 10, Spiritual Essence of Man, Αθήνα, με τον Master Daniel Gorgonia
2013 09, Pranic Face Lifting, Body Sculpting & Weight Loss, Αθήνα, με τον Maurizio Parmeggiani
2013 10, Arhatic Higher Clairvoyance, Uitikon, Ελβετία με τον Master Daniel Gorgonia
2014 03, AY 3.1, New Jersey, USA, με τους Master Marilag Mendoza, Master Glenn Mendoza, Master Stephen Co
2014 03, Arhatic Sexual Alchemy, New Jersey, USA, με τους Master Marilag Mendoza, Master Glenn Mendoza
2014 03, Cellular Healing I & II, New Jersey, USA, Master Marilag Mendoza
2014 11, Inner Teachings of Hinduism Revealed, Ρώμη, Ιταλία , με τον Master Hector Ramos
2016 01, AY 3.2, Manila, Philippines
2016 12, Inner Teachings of Buddhism Revealed, Αθήνα, με τον Master Hector Ramos
2019 01, AY 4.1, Manila, Philippines

Pranic Healer Certification Program

2010 03, Associate Pranic Healer, Institute for Inner Studies Inc.
2014 01, Certified Pranic Healer, Institute for Inner Studies Inc.
2015 01, Certified Pranic Psychotherapist, Institute for Inner Studies Inc.

Arhatic Yoga

2008 11 AY Preparatory, Los Angeles, USA με τον Master Stephen Co
2011 03 AY 1-2, Venice, Italy με τον Master Daniel Gorgonia
2014 03 AY 3.1, New Jersey, USA, με τους Master Marilag Mendoza, Master Glenn Mendoza, Master Stephen Co
2016 01, AY 3.2, Manila, Philippines
2019 01, AY 4.1, Manila, Philippines

Arhatic Yoga Retreats

2010 03, Rome, Italy με τους Master Daniel Gorgonia, Master Daphne Bigcas
2011 03, Venice, Italy με τους Master Daniel Gorgonia, Master Daphne Bigcas, Master Hermie Corquera
2012 03, Rome, Italy με τους Master Daniel Gorgonia, Master Daphne Bigcas
2013 03, Assisi, Italy με τους Master Daniel Gorgonia, Master Daphne Bigcas
2014 03, New Jersey, USA, με τους Master Marilag Mendoza, Master Glenn Mendoza, Master Nona Castro, Master Stephen Co
2015 06, Venice, Italy με τους Master Hector Ramos, Master Nona Castro
2016 01, Manila, Philippines, MCKS Senior AY Retreat (all Masters are present in this retreat)
2016 03, Rome, Italy με τους Master Hector Ramos, Master Nona Castro
2017 05, Manila, Philippines, MCKS Senior AY Retreat (all Masters are present in this retreat)
2017 11, Athens, Greece με τους Master Hector Ramos, Master Stephen Co
2018 01, Manila, Philippines, MCKS Senior AY Retreat (all Masters are present in this retreat)
2018 03, Rome, Italy με τους Master Hector Ramos, Master Nona Castro
2018 05, Barcelona, Spain με τους Master Hector Ramos, Master Nona Castro
2019 01, Manila, Philippines, MCKS Senior AY Retreat (all Masters are present in this retreat)
2019 03, Milan, Italy με τους Master Hector Ramos, Master Nona Castro

PH Conventions

2017 05 Manila, Philippines

Certified PH Instructor

2009 12 Basic Pranic Healing, Institute for Inner Studies Inc.
2011 12 Advanced Pranic Healing, Institute for Inner Studies Inc.
2011 12 Super Brain Yoga, Institute for Inner Studies Inc.
2013 12 Pranic Psychotherapy, Institute for Inner Studies Inc.
2017 06 Pranic Crystal Healing, Institute for Inner Studies Inc.
2018 01 Pranic Healing Certification Program – Associate Pranic Healer, Institute for Inner Studies Inc.
2018 01 Pranic Healing Certification Program – Certified Pranic Healer, Institute for Inner Studies Inc.

Ανώτερα σεμινάρια που έχει οργανώσει για το Pranic Healing Light:

2011 09, Kriyashakti, Αθήνα με τον Master Daniel Gorgonia
2011 09, Spiritual Business Management, Αθήνα με τον Master Daniel Gorgonia
2012 10, Universal & Kabbalistic Meditation on the Lord’s Prayer, Αθήνα, με τον Master Daniel Gorgonia
2012 10, Spiritual Essence of Man, Αθήνα, με τον Master Daniel Gorgonia
2015 10, Universal & Kabbalistic Meditation on the Lord’s Prayer, Αθήνα, με τον Master Hector Ramos
2015 10, Kriyashakti, Αθήνα με τον Master Hector Ramos
2016 12, Inner Teachings of Christianity Revealed, Αθήνα, με τον Master Hector Ramos
2016 12, Inner Teachings of Buddhism Revealed, Αθήνα, με τον Master Hector Ramos
2017 09, Kriyashakti, Αθήνα με τον Master Hector Ramos
2017 09, Pranic Feng Shui, Αθήνα με τον Master Hector Ramos
2018 11, Arhatic Yoga Preparatory, Αθήνα με τον Master Hector Ramos
2019 11, Kriyashakti, Αθήνα με τον Master Hector Ramos
2019 11, Pranic Feng Shui, Αθήνα με τον Master Hector Ramos

Μεταφράσεις – Επιμέλειες – Παραγωγές

2009 05 Μετάφραση και Επιμέλεια του βιβλίου «Θαύματα μέσω του Pranic Healing», Institute for Inner Studies Inc
2009 12 Μετάφραση και Επιμέλεια του βιβλίου «Pranic Healing Προχωρημένου Επιπέδου», Institute for Inner Studies Inc
2010 04 Μετάφραση και Επιμέλεια του βιβλίου «Pranic Ψυχοθεραπεία», Institute for Inner Studies Inc.
2013 09 Μετάφραση, Απαγγελία & Παραγωγή του CD «Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές για Ειρήνη & Διαφώτιση», Institute for Inner Studies Inc.
2015 01 Διόρθωση Μετάφρασης, δημιουργία Index & Επιμέλεια του βιβλίου «Πρακτική Ψυχική Αυτοάμυνα για το Σπίτι και το Γραφείο», Institute for Inner Studies Inc
2015 06 Διόρθωση Μετάφρασης, δημιουργία Index & Επιμέλεια του βιβλίου «Η Ύπαρξη του Θεού είναι αυταπόδεικτη», Institute for Inner Studies Inc
2015 09 Μετάφραση, Επιμέλεια και Παραγωγή του poster «Διαλογισμός στην Ευημερία», Institute for Inner Studies Inc
2017 08 Επιμέλεια και Παραγωγή του βιβλίου «Θαύματα μέσω του Pranic Healing», Institute for Inner Studies Inc, τρίτη έκδοση
2018 02 Επιμέλεια και Παραγωγή του βιβλίου «Pranic Healing Προχωρημένου Επιπέδου», Institute for Inner Studies Inc, τρίτη έκδοση
2018 04 Επιμέλεια και Παραγωγή του βιβλίου «Pranic Ψυχοθεραπεία», Institute for Inner Studies Inc, τρίτη έκδοση
2018 10 Μετάφραση, Επιμέλεια και Παραγωγή του βιβλίου «Τα Τσάκρα και οι Λειτουργίες τους», Institute for Inner Studies Inc, πρώτη έκδοση
2019 10 Μετάφραση, Επιμέλεια και Παραγωγή του βιβλίου «Super Brain Yoga», Institute for Inner Studies Inc, πρώτη έκδοση
 Και το ταξίδι συνεχίζεται με σιγουριά, με ευγνωμοσύνη, σεβασμό και αγάπη……

https://www.pranichealinglight.gr/

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
Copyright 2020 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.