stagona – ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΡΟΔΟΥ

Βελονισμός για πονοκέφαλο και ημικρανία

Η ημικρανία είναι μια κατάσταση που πλήττει έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο – τόσο πολύ ώστε περίπου 25 εκατομμύρια ημέρες χάνονται από την εργασία ή το σχολείο κάθε χρόνο εξαιτίας της, με κόστος τεράστιο για την οικονομία των χωρών.
Όποιος είχε ποτέ επίμονο πονοκέφαλο θα γνωρίζει την αναστάτωση που μπορεί να προκαλέσει. Για τους πάσχοντες από ημικρανία, ο πόνος πολλαπλασιάζεται πολλές φορές.Οπότε είναι καλό να γνωρίζουμε ότι ο βελονισμός για την ημικρανία και τους πονοκεφάλους μπορεί να έχει ένα απίστευτα ευεργετικό αποτέλεσμα στη μείωση ή ακόμη και στην πλήρη εξάλειψη των συμπτωμάτων και των επεισοδίων.
Ειδικά η ημικρανία έρχεται με πολλά δυσάρεστα συμπτώματα που μπορεί να περιλαμβάνουν προσωρινά μειωμένη όραση και ευαισθησία στο φως ,υπερκόπωση,ζάλη και άλλα πολλά- και οι επιθέσεις μπορεί να διαρκέσουν από αρκετές ώρες έως, εώς σε πολύ ακραίες περιπτώσεις, λίγες ημέρες. Οι θεραπείες με φάρμακα είναι συχνά αναποτελεσματικές, προσφέροντας μικρή ή καθόλου ανακούφιση.

Πώς ο βελονισμός για την ημικρανία και τους πονοκεφάλους μπορεί να βοηθήσει

Η χρήση του βελονισμού για τη θεραπεία της ημικρανίας και των πονοκεφάλων χρονολογείται ως η παλαιότερη γνωστή πρακτική θεραπείας πριν από περισσότερα από 2.000 χρόνια – και τα επανορθωτικά του αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν χωρίς να προκαλέσουν τις δυσάρεστες παρενέργειες ορισμένων μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, όπως μυρμήγκιασμα, υπνηλία, έξαψη και σφίξιμο στο στήθος και / ή στο λαιμό.
Ο βελονισμός για ημικρανία και πονοκέφαλο αντιπροσωπεύει μια ολιστική προσέγγιση για τη διαχείριση και τη θεραπεία τόσο της παρουσιαζόμενης πάθησης (πονοκέφαλος ή ημικρανία), όσο και των βαθύτερων αιτιών που κρύβονται πίσω από το σύμπτωμα του πόνου . Ο τρόπος με τον οποίο ο βελονιστής σας αντιμετωπίζει την δική σας κατάσταση θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από τα συμπτώματα που εμφανίζετε και αυτά μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Οι παράγοντες που θα λάβουμε υπόψη περιλαμβάνουν τη συγκεκριμένη θέση του πόνου στο κεφάλι (αυτό μπορεί να είναι πίσω από τα μάτια, στους κροτάφους ή στην κορυφή του κρανίου), εάν υπάρχουν κάποιες συνθήκες που προηγούνται ή συμπίπτουν με την εμφάνιση του πόνου, τα πράγματα που ανακουφίζουν από τον πόνο σας – ή τα χειροτερεύουν, και τον τύπο του πόνου που βιώνετε. Αφού κατανοήσουμε την συγκεκριμένη φύση της κατάστασης που έχετε, ο θεραπευτής σας μπορεί να χρησιμοποιήσει την εμπειρία του και τις γνώσεις του για να εντοπίσει ακριβώς πού εντοπίζεται η πηγή του προβλήματος και στη συνέχεια να προσαρμόσει ένα συγκεκριμένο θεραπευτικό πλάνο για τον κάθε ασθενή.
Ο βελονισμός για πονοκεφάλους και ημικρανία είναι ανώδυνος, χρησιμοποιώντας βελόνες για να τονωθεί η φυσική διαδικασία επούλωσης του οργανισμού, ανακατανέμοντας τις εσωτερικές σας ενέργειες για να επαναφέρετε τις βιολογικές σας διαδικασίες και να αποκαταστήσετε την υγεία σας. Είναι καθησυχαστικό να γνωρίζουμε ότι η αποτελεσματικότητα του βελονισμού κατά τη διάρκεια πολλών αιώνων, στη θεραπεία αυτών των καταστάσεων ,δείχνει ότι υπάρχει φως στο τέλος της σήραγγας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε μια εκτίμηση της δικής σας κατάστασης και να χτίσουμε μαζί το δικό σας θεραπευτικό πλάνο.

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
Copyright 2020 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.