stagona – ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΡΟΔΟΥ

Βιωματικό Σεμινάριο: Τεχνικές αυτοθεραπείας για κοινά θέματα υγείας

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε?

Πρόκειται για ένα μοναδικό βιωματικό σεμινάριο, που έχει στόχο την εκμάθηση τεχνικών αυτοθεραπείας για την πρόληψη και διατήρηση της υγείας μας.

Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να μας βοηθήσει να διαχειριζόμαστε την αναπνοή μας και τη στάση του σώματος μας σωστά, να μας εκπαιδεύσει σε έξυπνες τεχνικές χαλάρωσης, να μας οδηγήσει σ’ έναν πιο ωφέλιμο τρόπο σκέψης, διατροφής κι επικοινωνίας με τον κόσμο γύρω μας, να μας μάθει να ξεπερνάμε μ’ ευκολία τις αιτίες που μας γεμίζουν άγχος κι ενοχές αλλά και να διαχειριζόμαστε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, ώστε να ζούμε μια πιο ισορροπημένη και χαρούμενη ζωή.

Το σεμινάριο θα διδαχθεί σε 5 ενότητες:

1.Αναπνοή : Αναπνευστικές ασκήσεις που τονώνουν τους πνεύμονες και ασκήσεις εκμάθησης σωστής αναπνοής. Πολύ σημαντικές για αναπνευστικά προβλήματα, βελτίωση ποιότητας ύπνου, πονοκεφάλους, άγχος.
2.Σωστή στάση του σώματος: Ασκήσεις για προβλήματα μέση, αυχένα. Θα μάθετε τεχνικές αυτοθεραπείας για τα καθημερινά μικροπροβλήματα υγείας που μπορεί ν’ αντιμετωπίζετε.
3.Τεχνικές χαλάρωσης και αυτομασάζ: Για άγχος, κεφαλαλγίες, μυικούς πόνους και καλύτερο ύπνο. Θα μάθετε εύκολες και σύντομες ασκήσεις αναζωογόνησης τις οποίες θα μπορείτε να εφαρμόζετε καθημερινά.
4.Βασικές συμβουλές υγεινής διατροφής (βοτάνων και συμπληρωμάτων διατροφής) για ενδυνάμωση του οργανισμού και υγεία του πεπτικού (προβλήματα δυσκοιλιότητας, φουσκώματα, κακή χώνεψη). Θα λάβετε συμβουλές για καλή υγεία, ευεξία και μακροβιότητα.
5.”Retrain the brain”: Αλλάζουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε για να ζούμε πιο αρμονικά και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαθαίνουμε να μεταμορφώνουμε τις αρνητικές σκέψεις σε θετικές και πόση δύναμη έχει η πρόθεση μας.


Διάρκεια σεμιναρίου: 5 ώρες

Ημερομηνία: Θα καθοριστεί σε συνεννόηση με τους συμμετέχοντες

Κόστος σεμιναρίου:  50 ευρώ


Εισηγήτρια: Μαρία Λεονί Γεωργοπούλου 

Η Μαρία Λεονί Γεωργοπούλου είναι naturopath – ολιστική θεραπεύτρια και δασκάλα ολιστικών θεραπειών και Ρέικι. Έχει σπουδάσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πολλές ειδικότητες των εναλλακτικών θεραπειών και έχει μεγάλη εμπειρία στην ψυχογράφηση των ανθρώπων και την ενεργειακή διάγνωση του οργανισμού. Τα τελευταία χρόνια σπούδασε Life coaching και στα σεμινάρια και συνεδρίες της βοηθάει τους άλλους να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους για να έχουν καλύτερη υγεία, αφθονία, αγάπη και αποδοχή. Πιστεύει και εφαρμόζει την θετική σκέψη, τις θετικές προθέσεις και τους θετικούς οραματισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, έχει εκπαιδευτεί: στην Φυσικοπαθητική – Naturopathy, Ολιστική διατροφολογία, ανθοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, γιόγκα και διαλογισμό, Life coaching, 10 είδη μασάζ (λεμφικό, σιάτσου, ινδικό κεφαλής, τάι μασάζ, αδυνατίσματος, σουηδικό ολιστικό, ψυχοενεργειακό, αγιουβερδικό, βιονεργειακό μασάζ προσώπου – σώματος, αρωματοθεραπείας), πνευματική θεραπεία, channeling, ρέικι, αγιουρβεδική και  κινέζικη διατροφή κ.ά.

Στόχος της δουλειάς της η επανασύνδεση του ατόμου με την αυτοθεραπευτική δύναμη μέσα του, η ενδυνάμωση της εμπιστοσύνης του εαυτού του και η καλλιέργεια μιας θετικής στάσης ζωής και σκέψης. 


Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Για να κάνετε προκράτηση θέσης για το σεμινάριο, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το κινητό σας (Απαραίτητο)

Θέμα
Βιωματικό Σεμινάριο:
Τεχνικές αυτοθεραπείας για κοινά θέματα υγείας

Το μήνυμά σας

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
Copyright 2020 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.