stagona – ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΡΟΔΟΥ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ top

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΡΥΤΙΔΩΝ

ΠΡΗΞΙΜΑΤΟΣ & ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

  Είναι γνωστό ότι μετά τη ηλικία των 30 ετών αρχίζει προοδευτικά η γήρανση των κυττάρων του οργανισμού. Απόρροια αυτής της βιολογικής εξέλιξης η προοδευτική διαταραχή της κυτταρικής λειτουργίας και της αιματικής μικροκυκλοφορίας, με αποτέλεσμα τη μείωση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι, σταδιακά, η επιδερμίδα αφυδατώνεται, χάνει την ελαστικότητα της και τη λάμψη της και εμφανίζεται χαλάρωση και ρυτίδες.

Τι είναι?     

     Ο κοσμητικός βελονισμός χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικές μεθόδους, αποτελεί μια εξαιρετική αναζωογονητική μέθοδο του δέρματος, που «ξεκλειδώνει», όχι μόνο την ικανότητα του προσώπου να αντανακλά μια πιο υγιή και νεανική εμφάνιση, αλλά επιπλέον, αντιμετωπίζει και τις εσωτερικές αιτίες της πρόωρης γήρανσης.

      Η θεραπεία του κοσμητικού βελονισμού (beauty acupuncture) που εφαρμόζει ο Ιατρός Βελονιστής Μιχ. Σκώνης, συνδυάζει έως και velonismos-rodos.gr a19 διαφορετικές τεχνικές (δες εδώ) σε μία συνεδρία, και επιτυγχάνει την καλύτερη οξυγόνωση στο δέρμα από την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η τοπική  αντιφλεγμονώδης δραστηριότητα και η αυτοΐαση των ιστών του δέρματος. Αυτό συμβαίνει διότι ο κοσμητικός βελονισμός σπάει τις γερασμένες μικρές ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να κινητοποιείται στέλνοντας πολύ αίμα, αντιφλεγμονώδεις ουσίες, οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες για να ξεκινήσει την επούλωση των ινών κάνοντάς τις ακόμη πιο ανθεκτικές από πριν. Επιπλέον διεγείρει τους ινοβλάστες που είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή υαλουρονικού οξέος, κολλαγόνου και ελαστίνης.  Έτσι, επιδρώντας καταλυτικά στους υποδόριους μυς του προσώπου, αναπλάθεται η αρχιτεκτονική δομή στο εσωτερικό τού δέρματος από μέσα προς τα έξω, οδηγώντας σε ένα πιο υγιές, σφριγηλό και νεανικό δέρμα. Αποτέλεσμα είναι η λάμψη του δέρματος και η ανανέωση του όγκου των ιστών. Η μέθοδός αυτή προλαμβάνει τον σχηματισμό των ρυτίδων, μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και βελτιώνει την εμφάνιση και την ποιότητα του δέρματος, ρυθμίζοντας την κατάστασή του.

Αποτελέσματα του κοσμητικού βελονισμού

(με συνδυασμό των κατάλληλων ανά περίπτωση τεχνικών)

 • Βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας του προσώπου με την αύξηση της τοπικής κυκλοφορίας αίματος.
 • Βελτίωση της ελαστικότητας των μυών του προσώπου και αποτροπή εμφάνισης ρυτίδων.
 • Εξαφάνιση των ρυτίδων έκφρασης και μείωση των βαθύτερων ρυτίδων.
 • Εξάλειψη των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος κάτω από τα μάτια.
 • Μείωση του διπλοσάγονου.
 • Συνολική αναζωογόνηση ολόκληρου του προσώπου.

Από ποια ηλικία μπορεί να γίνει?

velonismos-rodos.gr a2Περνώντας την ηλικία των 30-35, άνδρες και γυναίκες, αρχίζουν να εμφανίζουν σταδιακά σημάδια γήρανσης και ρυτίδες, ανάλογα με τη διατροφή τους και τον μέχρι τώρα τρόπο ζωής τους. Ανεξάρτητα λοιπόν με την ηλικία, ο καθένας μπορεί να υιοθετήσει ένα υγιεινό τρόπο ζωής και σε συνδυασμό με τον αισθητικό βελονισμό, να διατηρήσει ένα υγιές δέρμα και να καθυστερήσει θεαματικά τα σημάδια γήρανσης, δείχνοντας για πάντα, 10 και 15 χρόνια νεότερος από την πραγματική του ηλικία, με εντελώς φυσικό τρόπο.

Πότε γίνονται ορατά τα αποτελέσματα?

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τη πρώτη κιόλας συνεδρία. Το πρώτο αποτέλεσμα είναι η σύσφιξη του δέρματος, το δεύτερο είναι το αντιρρυτιδικό και πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα θα δεις μετά τη τέταρτη συνεδρία.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα?

Το πρόσωπο διατηρεί αυτή την καλή εικόνα, κατά μέσο όρο, 2 με 3  χρόνια μετά το τέλος των 10-12 συνεδριών, κάνοντας ενδιάμεσα κάθε 4-6 μήνες, μερικές συνεδρίες συντήρησης. Αυτό έχει να κάνει με την ηλικία, την ποιότητα του δέρματος και τη φροντίδα που είχε μέχρι τώρα. Μεγάλη σημασία έχουν η διατροφή, η έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, η ποιότητα του ύπνου, η ψυχολογία καθώς και το κάπνισμα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του αισθητικού βελονισμού σε σύγκριση με άλλες μεθόδους? (μπότοξ, χειρουργικό λίφτινγκ, κτλ)

Ο αισθητικός βελονισμός:

 • Είναι μια εντελώς φυσική αναίμακτη, ανώδυνη διαδικασία και δεν χρησιμοποιεί καθόλου φάρμακα και χημικές ουσίες.velonismos-rodos.gr a5
 • Δεν έχει επιπλοκές
 • Δεν έχει αρνητικές παρενέργειες
 • Δεν έχει πιθανότητες παραμόρφωσης, αποτυχίας, κτλ
 • Είναι σαφώς φθηνότερο από το χειρουργ. λίφτινγκ και σε βάθος χρόνου και από το μπότοξ.
 • Και τέλος, το σημαντικότερο είναι ότι ο βελονισμός βασίζεται και επενδύει στην αναδόμηση και βελτίωση της υγείας  και της ποιότητας του δέρματος όλου του προσώπουμε φυσικό τρόπο και όχι τοπικά σε ένα σημείο με σκοπό μόνο την εικόνα και αποτέλεσμα άγνωστο για το μέλλον. Ο αισθητικός βελονισμός είναι το «γυμναστήριο» των μυών του προσώπου.

velonismos-rodos.gr a4ΠΡΟΣΟΧΗ: Το κάπνισμα επηρεάζει αρνητικά το αποτέλεσμα όλων των θεραπειών ομορφιάς, συντηρητικών ή επεμβατικών. Η διακοπή του καπνίσματος είναι το 1ο βήμα για την κατάκτηση ενός λαμπερού και υγιούς δέρματος. Ο βελονισμός μπορεί αποδεδειγμένα να σας βοηθήσει να διακόψετε τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος χωρίς να ταλαιπωρηθείτε από το σύνδρομο στέρησης της νικοτίνης.

Δείτε τα video

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
Copyright 2020 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.