stagona – ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΡΟΔΟΥ

Pranic Healing® – Πρανική Θεραπεία

Το Pranic Healing® είναι ένα ιδιοφυές no-touch σύστημα ενεργειακής θεραπείας που αναπτύχθηκε από τον Grand Master Choa Kok Sui και διαχειρίζεται τις φυσικές πηγές ζωτικής ενέργειας ή πράνα (prana) για τη θεραπεία του φυσικού και ενεργειακού σώματός μας. Το πράνα είναι η αόρατη βιοενέργεια ή ζωτική ενέργεια που κρατά το σώμα ζωντανό.
Το Pranic Healing είναι από μόνο του μία μοναδική θεραπευτική τεχνική με εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συμπλήρωμα οποιασδήποτε άλλης θεραπευτικής τεχνικής. Είναι εξαιρετικά απλό, εξαιρετικά αποτελεσματικό και απόλυτα ασφαλές.


Ο Grand Master Choa Kok Sui έχει περάσει δεκαετίες μελετώντας, κάνοντας συνεχή πειράματα, ερευνώντας και αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητά τους. Συγκέντρωσε πανάρχαιες γνώσεις από πάρα πολλά διαφορετικά πεδία και τα ένωσε σε αυτό το μοναδικό ενεργειακό θεραπευτικό σύστημα. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα υψηλής ακρίβειας και αποτελεσματικότητας, που θεωρείται ως την θεραπευτική τέχνη της 3ης χιλιετίας. Πρόκειται για ένα σύστημα που οδηγεί τον άνθρωπο σε μία απίστευτα γρήγορη διαδικασία αυτοθεραπείας. Το Pranic Healing παρουσιάστηκε στο CBS & το CNN, ενώ για την τεκμηρίωση των ισχυρών αποτελεσμάτων των εφαρμογών του, έχουν διεξαχθεί πολλές επιστημονικές έρευνες.


Το Pranic Healing χρησιμοποιεί το πράνα για να προκαλέσει συγκεκριμένες βιοχημικές αλλαγές που επιταχύνουν την έμφυτη δυνατότητα του σώματος να αποτρέψει, να ανακουφίσει και να θεραπεύσει ένα μεγάλο φάσμα των φυσικών, συναισθηματικών, διανοητικών και ψυχολογικών ασθενειών.
Η φυσική επαφή δεν είναι απαραίτητη αφού το Pranic Healing εφαρμόζεται στο ενεργειακό σώμα και όχι στο ορατό φυσικό σώμα. Οι ασθένειες εμφανίζονται αρχικά ως ενεργειακές δυσαρμονίες πριν εξελιχθούν ως παθήσεις στο φυσικό σώμα. Εάν όμως το ενεργειακό σώμα διατηρηθεί καθαρό και ισορροπημένο τότε είναι απίθανο να εκδηλωθούν ως φυσικές παθήσεις. Το Pranic Healing είναι από μόνο του μία μοναδική θεραπευτική τεχνική με εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συμπλήρωμα οποιασδήποτε άλλης θεραπευτικής
τεχνικής. 

Πώς λειτουργεί το Pranic Healing και ποιες παθήσεις αντιμετωπίζει?
Το Pranic Healing είναι ένα σύστημα φυσικών θεραπευτικών τεχνικών, που χρησιμοποιούν μια επιστημονική «no-touch» μεθοδολογία.
Με βάση ότι το σώμα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που έχει την ικανότητα να αυτοθεραπεύεται και ότι η ζωτική ενέργεια μπορεί να μεταφερθεί από ένα άτομο σε ένα άλλο, το Pranic Healing αποδεικνύει ότι η θεραπευτική διαδικασία μπορεί να επιταχυνθεί απλώς και μόνο με την αύξηση της ζωτικής ενέργειας στο πάσχων μέρος του φυσικού σώματος. Είναι μία απλή αλλά πολύ ισχυρή και αποτελεσματική μέθοδος ενεργειακής θεραπείας. 


Αυτό που κάνουμε με το Pranic Healing είναι να βοηθάμε στην ομαλοποίηση του ενεργειακού συστήματος του σώματος, ώστε να είναι σε θέση να αυτοθεραπεύεται. Εάν υπάρχει ενεργειακή συμφόρηση, την αφαιρούμε, εάν υπάρχει έλλειψη ενέργειας, τη συμπληρώνουμε. Εργαζόμαστε με το άτομο στο σύνολό του προκειμένου να διευκολύνουμε την αυτοθεραπεία.

Το Pranic Healing αντιμετωπίζει εξίσου αποτελεσματικά και τις παθήσεις του ορατού φυσικού σώματος αλλά και τις δυσαρμονίες του αόρατου ενεργειακού πεδίου του ασθενή (αύρα). Στο Pranic Healing μαθαίνουμε ότι για κάθε πάθηση υπάρχει και διαφορετική θεραπεία την οποία ο θεραπευτής πρέπει να ακολουθεί πιστά βήμα προς βήμα. Καθένα από τα πρωτόκολλα θεραπείας έχει δοκιμαστεί σε μεγάλο αριθμό ασθενών και έχει διαπιστωθεί ότι φέρει ως αποτέλεσμα την ανακούφιση ή την θεραπεία της συγκεκριμένης πάθησης. Το Pranic Healing αντιμετωπίζει επιτυχώς έναν πολύ μεγάλο αριθμό παθήσεων σε φυσικό, συναισθηματικό, ψυχολογικό και νοητικό επίπεδο σε όποιο στάδιο και εάν βρίσκονται:
 αναπνευστικές διαταραχές
 γαστρεντερικές παθήσεις
 δερματικές παθήσεις
 διαταραχές του αίματος
 διαταραχές του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος
 καρδιακές παθήσεις
 μυοσκελετικές παθήσεις
 όγκους και καρκίνο
 παθήσεις του αναπαραγωγικού συστήματος
 παθήσεις του ανοσοποιητικού και αμυντικού συστήματος
 παθήσεις του ενδοκρινούς συστήματος
 παθήσεις του κυκλοφορικού
 παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος
 παθήσεις των ματιών (πρεσβυωπία, μυωπία, αστιγματισμός κλπ), των αυτιών και του λαιμού
 πνευματική υστέρηση
 φοβίες, τραύματα, εμμονές, εξαρτήσεις και ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές
 άγχος, εκνευρισμό, ανησυχία, θλίψη και υστερία
 βία και παράνοια
 εθισμούς (κάπνισμα, αλκοόλ, ναρκωτικές ουσίες, τζόγος κλπ)
 κατάθλιψη

Το Pranic Healing μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ζώα και φυτά, για καθαρισμούς χώρων ή/και αντικειμένων, για εξυγίανση σχέσεων, για προστασία από αρνητικές ενέργειες και επιρροές, ακόμη και για την φυσική αισθητική (face lifting, λιπογλυπτική σώματος κλπ), ενώ μπορεί να εφαρμοσθεί ακόμη και από απόσταση, σε δέκτες που βρίσκονται μακριά ή δεν μπορούν να μετακινηθούν.
Η βελτίωση σε απλές περιπτώσεις μπορεί να κυμαίνεται από μερικά λεπτά μέχρι μερικές μέρες, ενώ για πιο εκτεταμένες βλάβες ή σοβαρές παθήσεις είναι πιθανό να χρειαστούν έως και μερικοί μήνες. Σε κάποιες περιπτώσεις, η βελτίωση μπορεί να είναι «θεαματική» ή «θαυματουργή».
Ο χρόνος που απαιτείται για να θεραπευτεί πλήρως ο δέκτης εξαρτάται από διάφορους παράγοντες:
τη συχνότητα της θεραπείας, την ηλικία και τη φυσική κατάσταση του δέκτη, το βαθμό δεκτικότητας του, το βαθμό της βλάβης, τη φύση της ασθένειας, το πόσο συνεργάσιμος είναι ο δέκτης και, σε κάποιες περιπτώσεις, τη χρήση άλλων μορφών θεραπείας ή αγωγών που συμπληρώνουν την pranic θεραπεία. Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, η προσέγγιση στη θεραπεία πρέπει να είναι ολιστική.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Το Pranic Ηealing δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική, αλλά να τη συμπληρώσει. Εάν μία πάθηση είναι σοβαρή ή εάν τα συμπτώματα επιμένουν, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό ή/και έναν πιστοποιημένο θεραπευτή του Pranic Healing.

Pranic Προσώπου, Λιπογλυπτική & Αδυνάτισμα
Pranic Face Lift, Body Sculpting & Weight Loss


Διορθώστε τις ατέλειες στο σώμα σας ή/και στο πρόσωπό σας χωρίς επώδυνες χειρουργικές επεμβάσεις, χωρίς παρενέργειες, χωρίς να χρειαστείτε χρόνο για ίαση!
Η θεραπείες γίνονται εξολοκλήρου με κρύσταλλο, χωρίς φυσική επαφή!


Pranic Face Lifting, ανανέωση του προσώπου, δέρματος και μυών που μπορεί να είναι άνισα χρωματισμένο, με διευρυμένους πόρους, με λεπτές γραμμές ή και ρυτίδες ή να εμφανίζει χαλάρωση λόγω της γήρανσης ή/και του άγχους.
Μειώσετε τα σημάδια της γήρανσης, ανανεώσετε την επιδερμίδα του προσώπου και βελτιώσετε την λάμψη του και τον μηχανισμό για την αναζωογόνηση του προσώπου.
Επιπλέον τεχνικές: Pranic απομάκρυνση του διπλοσάγωνου, Pranic βλεφαροπλαστική.
Σε 4 συνεδρίες που γίνονται κάθε 2 η μέρα.
Προαιρετικά: Μετά τις 4 συνεδρίες, 1 φορά την εβδομάδα ή στις 10 μέρες για συντήρηση και συνέχεια της θεραπείας.


Pranic Body Sculpting, γλυπτική, ανασχηματισμός και σύσφιξη, για τις περιοχές του σώματος με ανεπιθύμητο πάχος ή χαλάρωση σώματος και μυών, όπως η κοιλιά, τα μπράτσα, η περιοχή του λαιμού, pranic ανόρθωση στήθους και γλουτών, μείωση της κυτταρίτιδας.


Pranic Weight Loss, αδυνάτισμα. Αφαιρούνται όλες τις ψυχοσυναισθηματικές καταστάσεις που συμβάλλουν στη υπερβολικό σωματικό βάρος, μειώνεται η όρεξη, η διάθεση για «τσιμπολόγημα» και
αυξάνεται η θέληση του δέκτη να ακολουθήσει μία πιο υγιεινή διατροφή.

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
Copyright 2020 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.